Hidroizolarea

non-product-images-global
CERESIT vizual waterproofing RO

Umiditatea nu doar ca distruge structura cladirii, dar poate conduce si la diverse probleme de sanatate. Henkel are raspunsul la aceasta problema, oferind un portofoliu extins de sisteme de solutii hidroizolatoare, ce pot fi folosite de la acoperis pana la temelie. Aceste sisteme ofera protectie de foarte buna calitate pentru a preveni patrunderea apei sub orice forma. Datorita expertizei companiei in acest domeniu, profesionistii din toata luma si-au pus increderea in Henkel.


Fie ca folosesti aceste sisteme pentru interior sau exterior, pentru cladiri noi sau renovarea celor vechi, pentru placarea unei bai mici sau unei piscine publice, pentru casa sau pentru o cladire industriala - poti fi sigur ca Ceresit este solutia potrivita prin gama sa vasta de produse compatibile. Multumita experientei noastre si a dezvoltarii de tehnologii noi, produsele pentru placare ofera cea mai buna performanta si durabilitate, iar procesul de aplicare este rapid si lipsit de efort.

 • Sisteme de hidroizolare pentru fatade si pereti
  Sisteme de hidroizolare pentru fatade si pereti
 • Hidroizolare placari (Ciment, Bitum, Lichide)
  Hidroizolare placari (Ciment, Bitum, Lichide)
 • Subsol si sisteme de beton
  Subsol si sisteme de beton
 • Hidroizolarea fundatiilor
  Hidroizolarea fundatiilor
 • Acoperis hidroizolat
  Acoperis hidroizolat?

Explorați după

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.