Materiale pentru Hidroizolare

Acoperis hidroizolat?

Emulsie Ceresit rezistenta. 

Hidroizolare Ceresit sigura pentru acoperis

Hidroizolarea Acoperisului

Cautati produse de incredere pentru hidroizolarea acoperisului? Stratul impermeabil pentru acoperis Ceresit este usor de aplicat si garanteaza o protectie perfecta impotriva umezelii chiar si in cele mai dure conditii atmosferice.

Man Applying Waterproofing on Roof
Produsele de hidroizolatie Ceresit pentru acoperisuri sunt dezvoltate stiintific pentru a oferi protectie 100% impotriva apei.

Alegerea Unui Strat Hidroizolant De Incredere Pentru Acoperis

Cand impermeabilizati un acoperis plan, este esential sa utilizati un produs specializat care este usor de aplicat, este compatibil cu multiple suprafete, obtureaza crapaturile si rezista la temperaturi extreme.

Pasta hidroizolanta pentru acoperis Ceresit CP 30 este o emulsie de cauciuc siliconic, fara solventi, gata preparata. Produsul este solutia ideala pentru hidroizolarea lichida a acoperisurilor plane, protejeaza de razele UV si intemperii, impermeabilizeaza perfect suprafetele si umple fisurile. Este potrivita si pentru acoperisuri cu panta zero. CP 30 este compatibil cu caramida, betonul, tigla, invelisurile acrilice, lemnul, metalele, suprafetele bituminoase, etc.

Faceti Doar Reparatii? Alegeti Cp 27 Aquablock. Acesta Pasta De Etansare Siliconica Pe Baza De Apa Este O Alegere Sigura Pentru Repararea Jgheaburilor, Tiglelor, Peretilor, Balcoanelor, Etc. Rezistenta La Intemperii Si La Razele Uv, Este Potrivita Pentru Utilizare La Interior Si La Exterior.

Pregatirea Suprafetei Pentru Hidroizolarea Acoperisului

Inainte de hidroizolarea unui acoperis plan, toate suprafetele trebuie curatate de murdarie, praf si umezeala. Algele si lichenii impiedica aderenta corecta si trebuie indepartati mecanic.

Iata cum sa pregatiti diferite suprafete pentru amorsare.

  • Substraturi absorbante: Curatati mecanic substraturile minerale si lemnul. Folositi un grund adecvat pentru pretratarea betonului proaspat turnat (<6 luni) si a substraturilor usor  friabile
  • Bitum: Este necesara o vechime minima de 6 luni inainte de a intra in contact cu produsele SilicoTec, precum CP 30. Bulele din membrane trebuie sa fie taiate, curatate si reumplute cu membrana lipita la cald sau cu suspensie flexibilă.
  • Materiale plastice: Asperizati mecanic suprafata, apoi curatati cu o substanta pe baza de solvent.
  • Placi PUR / EPS: Asperizati suprafetele netede si curatati-le bine. Poliuretanul si polistirenul extrudat trebuie curatate de agenti de demulare.
  • Metale: Indepartati mecanic petele corodate si vopseaua desprinsa. Straturile de oxid (patina) trebuie indepartate si curatate cu o substanta pe baza de solvent. Suprafetele metalice nu necesita strat de amorsa.

Aplicarea Stratului Hidroizolant Pentru Acoperis

Dupa pregatirea substratului, aplicati stratul impermeabil. In afara de CP 30, veti avea nevoie de un grund adecvat si de plasa din fibra pentru o hidroizolatie durabila.

waterproofing roof, silicone waterproofing, acrylic waterproofing
Cand aplicati primul strat de CP 30, lucrati in sectiuni mici pentru a preveni uscarea pastei inainte ca plasa din fibra sa fie incorporata corespunzator.

1. Aplicati un grund adecvat pentru substrat cu pensula sau trafaletul. Lasati grundul sa se usuce complet inainte de aplicarea hidroizolatiei.

2. Folosind o pensula, un trafalet sau un pulverizator airless, aplicati primul strat de CP 30 cu o grosime de 1 mm. Lucrati in sectiuni pentru a permite aplicarea plasei din fibra.

3. Cu o mistrie sau un trafalet, incorporati plasa din fibra in primul strat de CP 30. Evitati formarea  cutelor si a bulelor lucrand treptat la fiecare sectiune.

4. Incorporati complet plasa din fibra  introducand un trafalet cu par scurt in CP 30 si ruland-l peste  suprafata pana cand plasa este acoperita.

5. Asteptati 24 de ore sau pana cand stratul este complet uscat.

6. Aplicati al doilea strat de CP 30 uniform pe intreaga suprafata.

7. Pentru aleile pietonale, presarati nisip de cuart (granulatie 0,1-0,4) peste stratul superior proaspat aplicat.

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.