Solutii tehnice in constructii

Amorsa pentru perete

Secretul peretilor rezistenti 

Pregatit pentru succes

Amorsa Pentru Perete

Grundurile pentru pereti, cunoscute si sub denumirea de amorse, sunt componente esentiale in multe proiecte de constructie. Cititi mai departe pentru a afla de ce amorsele sunt supereroi sub acoperire.

System primer for wall application
Aplicarea grundului cu o pensula

Ce Fac Amorsele Pentru Pereti?

Amorsele pentru pereti va ajuta sa pregatiti corect substraturile, ele reduc absorbtia si imbunatatesc aderenta. Peretii amorsati au structura si compozitia de suprafata potrivite.

Cum Se Foloseste O Amorsa Pentru Perete

Aplicarea grundului de perete este unul dintre pasii cei mai simpli din proiectul dumneavoastra. Aveti nevoie de uneltele potrivite (amorsa, trafalet/pensula, o galeata si un mixer), de echipamentul de protectie (ochelari de protectie si manusi) si de putina rabdare.

1. Protejati-va. Puneti-va manusile si ochelarii de protectie si lucrati intr-o zona bine ventilata.

2. Pregatiti substratul. Acesta trebuie sa fie uscat, curat si aderent. Unele amorse trebuie aplicate pe substraturi absorbante, in timp ce altele necesita substraturi neabsorbante. Cititi instructiunile producatorului.

3. Amestecati amorsa. Agitati recipientul sau mixati produsul.

4. Diluati amorsa in galeata de amestecare, daca este necesar. Diluarea este necesara daca amorsati substraturi foarte absorbante. FDT detaliaza rapoartele de diluare adecvate, daca substratul este adecvat pentru diluare si aplicarea straturilor ulterioare, nediluate.

5. Aplicati amorsa. Utilizati un trafalet sau o pensula pentru a aplica produsul uniform. In functie de proiect, poate fi necesar sa lucrati in mai multe etape. Unele grunduri, precum CT 17 PROFI, schimba usor culoarea substratului, astfel suprafetele amorsate sunt evidente.

6. Lasati amorsa sa se usuce. Consultati FDT pentru informatii despre cat dureaza acest proces si daca puteti incepe sa efectuati alte lucrari.

7. Este suficient? Daca substratul este inca absorbant dupa ce amorsa se usuca, aplicati un alt strat.

8. Curatare. Spalati cu apa uneltele si petele proaspete.

You need to accept cookies to play this video

Iata modul corect de aplicare al amorsei CT 17.

aplicarea grundului pe un perete
Aplicati amorsa uniform si acoperiti intregul substrat.

Selectarea Amorsei Potrivite Pentru Perete

Atunci cand alegeti amorsa, luati in considerare materialul, porozitatea si locatia substratului. Unele grunduri pentru pereti exteriori ofera performante excelente pe beton si alte substraturi. Pentru proiectele de interior, alegeti un grund adecvat.

Trebuie sa aplicati grund pentru pereti inainte de a zugravi, placa sau aplica tapet. Pentru proiecte diferite, alegeti un produs universal precum CT 7. Se poate folosi in interior si in exterior pentru a reduce absorbtia substraturilor precum tencuieli, placi de gips, beton, var, ciment, etc.

CT 17 PROFI este un grund cu penetrare adanca pentru toate substraturile absorbante si este potrivit pentru placari cu gresie si aplicarea altor straturilor precum izolatie termica, pardoseli, etc.

You need to accept cookies to play this video

Descoperiti din acest videoclip beneficiile amorsei CT 17!

o bucatarie cu gresie si pereti zugraviti
Grundul universal pentru perete va poate ajuta la multe proiecte.

Zugraviti in zone cu umiditate ridicata? Utilizati o amorsa care blocheaza petele pentru a preveni exfolierea si mucegaiul si pentru a evita formarea de vezicule pe peretii exteriori. 

Produse Asociate

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ro/ro/products/interior-finishing/central-pdp#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CT 17
    Amorsa pentru consolidarea suprafetei tuturor substraturilor absorbante pentru aplicarea in interior si in exterior, inainte de fixarea placilor ceramice, turnarea pardoselilor sau fixarea placilor termoizolante. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ro/ro/products/interior-finishing/central-pdp#/ceresit-ct-7/SAP_0201JAC014K5/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CT 7
    Grund gata de utilizare pentru substraturi absorbante, adecvat pentru aplicarea in interior si in exterior inainte de gletuire. 

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.