Skip to Content

Solutii tehnice in constructii

Adezivi Pentru Beton Pentru

Alegeti-l pe cel potrivit 

Adezivi pentru reparatii beton

Adezivi Pentru Beton

Cu adezivul pentru beton potrivit puteti lipi o gama larga de materiale de constructii cu diferite texturi pe beton sau puteti repara structurile existente din beton. Cititi mai departe pentru a afla despre produsele Ceresit premium si despre utilizarea acestora.

blocuri din beton intr-o amenajare
Adezivul pentru beton serveste scopuri structurale si estetice.

Informatii Despre Adezivii Pentru Beton

Adezivii pentru beton pot avea diferite forme, de la etansanti poliuretanici si epoxidici structurali pana la mortare de reparatii si adezivi de lipire. Multe produse sunt formulate pentru scopuri specifice, pentru anumite latimi ale fisurilor si pentru diferite grosimi ale straturilor.

o fisura proeminenta intr-o podea de beton
Adezivul potrivit va face ca aceasta podea sa arate ca noua.

Alegerea Adezivului Pentru Beton Potrivit

Atunci cand alegeti adezivul pentru beton, verificati in fisa de date tehnice (FDT) daca este formulat pentru aplicatii verticale si/sau orizontale, daca este potrivit pentru clasa dumneavoastra de beton, ce materiale poate lipi si cat de mult se va contracta.

Adezivi pentru repararea betonului

Daca doriti sa neteziti betonul, sa umpleti fisurile, sau sa reparati substraturile deteriorate, aveti nevoie de un mortar de reparatii. Puteti folosi mortar cu granulatie grosiera Ceresit CD 26 pentru aplicatii intre 30 si 100 mm, dar aveti nevoie de un produs precum CD 25 cu granulatie fina pentru straturi mai subtiri.

Sigilantii poliuretanici formulati pentru beton vor etansa rosturile si fisurile din structuri precum pardoseli si pereti.

Adezivi pentru lipirea betonului

Multi dintre adezivii pentru beton sunt formulati pentru proiecte speciale si materiale specifice. De exemplu, daca lucrati cu placi EPS sau XPS, adezivul special Ceresit CT 84 Express este o alegere buna. Adeziv poliuretanic cu proprietati imbunatatite de izolare termica si formula speciala, este ideal pentru proiectele de izolare.

Utilizarea Adezivilor Pentru Beton Pentru Reparatii

Iata cum sa utilizati mortarul CD 26 pentru a nivela suprafetele din beton si a repara substraturile deteriorate. Inainte de a incepe, cititi FDT pentru detalii despre temperatura si umiditatea de aplicare.

1. Materiale si siguranta. Purtati manusi si ochelari de protectie atunci cand aplicati adezivi pentru beton. Aveti nevoie de apa curata, un recipient, un mixer, o gletiera din metal sau plastic, unelte pentru pregatirea mecanica a substratului si agenti pentru curatarea betonului (daca este necesar).

2. Pregatiti substratul. Indepartati orice substante care pot afecta aderenta, betonul corodat si elementele desprinse. Pregatiti substratul mecanic. Suprafata substratului trebuie sa fie poroasa, aspra si aderenta.

3. Intarire. Pregatiti si tratati armaturile asa cum este mentionat in FDT.

4. Stratul de contact. Umeziti substratul si aplicati stratul de contact conform instructiunilor.

5. Pregatiti mortarul. Folosind mixerul, amestecati continutul pachetului cu apa pana cand obtineti o masa omogena.

mortar umed intr-un recipient
Cand nu mai exista cocoloase in adezivul pentru beton, il puteti aplica cu o gletiera pe substrat.

6. Aplicati mortarul. Odata ce mortarul este pregatit, aplicati-l pe substrat. Neteziti-l cu gletiera, asa cum este specificat in FDT. Daca aplicati mai multe straturi, consultati FDT pentru informatii despre cat timp trebuie sa asteptati intre pasi.

7. Protectie suplimentara. Acoperiti suprafata cu vopsele Ceresit sau straturi flexibile de hidroizolatie pentru a o proteja impotriva apei, inghetului, agentilor agresivi, coroziunii, etc.

Produse Asociate

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ro/ro/products/mortars-and-auxiliaries/central-pdp#/ceresit-cd-26/SAP_0201VLC013L8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CD 26
    Mortar de umplere monocomponent cu granulatie grosiera pentru netezirea betonului si a betonului armat, pentru umplerea fisurilor sau golurilor si repararea substraturilor deteriorate. 
  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ro/ro/products/facade-solutions/central-pdp#/ceresit-ct-84-express-plus/SAP_0201ICC014M8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CT 84 EXPRESS PLUS
    CERESIT CT 84 EXPRESS PLUS- ADEZIV POLIURETANIC PENTRU POLISTIREN SI VATA MINERALA - PISTOL 

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.