Materiale pentru placari

Sisteme de incalzire pentru pardoseli

Sistemele de incalzire pentru pardoseli 

Sisteme De Incalzire Pentru Pardoseli

CERESIT vizual RO

Sistemele de incalzire pentru pardoseli sunt foarte populare in zilele noastre, pentru un motiv intemeiat: acestea sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si, in acelasi timp, ofera un mediu confortabil si cald. In combinatie cu placi ceramice sau piatra naturala, este posibil sa economisesti pana la 30% mai multa energie datorita conductivitatii termice ale acestor straturi de acoperire. Desigur, Ceresit asigura adezivi pentru placi si chituri, rosturi si pentru instalarea completa a unei pardoseli incalzite. Consulta brosura noastra ce cuprinde informatii detaliate despre sistemele de incalzire pentru pardoseli.

Pasul 1

Ceresit Tiling Systems LP, Heated floor, Substrate preparation, size 1280x960

Pregatirea stratului suport

Pentru instalarea unui sistemde incalzire sub placi, trebuie luate in considerare cateva standarde pentru fiecare etapa facuta in acest proces.  Verificarea unui astfel de strat necesita expertiza unui specialist pentru a fi siguri ca lucrarea anterioara a fost executata cum trebuie si ca sapa este suficient de uscata (metoda CM).

Pasul 2

Ceresit Tiling Systems LP, Heated floor, Tiling, size 1280x960

Placarea

Din cauza stresului termic, miscarea stratului suport poate fi mai mare decat cea a unei sape normale. De aceea, este crucial sa folositi adezivi flexibili si chituri pentru rosturi elastice. Ceresit ofera adezivi de calitate pentru placari si chituri pentru rosturi cu polimeri, recomandate pentru sistemele de incalzire in pardoseala.

Continut Asemanator

 • Tuturor ne plac terasele mari
  Tuturor ne plac terasele mari
 • Mai durabil decat vremea
  Mai durabil decat vremea
 • Cum sa construiesti o terasa durabila
  Cum sa construiesti o terasa durabila
 • Mai populare ca oricand
  Mai populare ca oricand
 • Du la bun sfarsit hidroizolarea
  Du la bun sfarsit hidroizolarea
 • Cum sa chituiesti dale din piatra naturala: ghid pas cu pas
  Cum sa chituiesti dale din piatra naturala: ghid pas cu pas
 • Cele mai importante locuri
  Cele mai importante locuri
 • Documentatie tehnica
  Documentatie tehnica

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.