Solutii tehnice in constructii

Spuma poliuretanica

Imbunatateste izolatia 

Imbunatatiti izolatia cu spuma expandabila

Spuma Poliuretanica

Spuma poliuretanica este recunoscuta pe scara larga ca fiind cel mai eficient tip de izolare termica. Acest ghid al spumelor poliuretanice expandabile va ajuta sa alegeti cel mai bun produs pentru proiectul dumneavoastra, permitandu-va sa instalati izolatie superioara fara nicio bataie de cap.

cz ceresit whiteteq trubickova whiteteq step 1 preparation
Pentru o izolatie mai eficienta din punct de vedere energetic, va recomandam spuma PU.

Avantajele Spumei Poliuretanice

V-ati intrebat vreodata de ce spuma poliuretanica este una dintre cele mai populare si mai frecvent utilizate forme de izolatie din lume?

Pur si simplu este cea mai eficienta metoda de izolare. Acestea sunt cateva dintre avantajele cheie:

  • Usor de utilizat. Spuma poliuretanica este foarte usor de utilizat.
  • Foarte durabila. Poate rezista 50 de ani sau mai mult.
  • Aderenta puternica la multe materiale diferite.
  • Costuri reduse si eficienta energetica.
  • Versatila. Spuma PU este potrivita pentru constructii noi sau pentru renovarea cladirilor vechi. Poate fi folosita pentru izolarea peretilor, acoperisurilor, ferestrelor si usilor. Ofera chiar si izolare fonica!

Spuma poliuretanica de la Ceresit are toate aceste beneficii si multe altele. De exemplu, unele spume ofera o dozare extrem de precisa si o presiune minima de intarire, facand aplicarea si mai simpla. Alte spume sunt special concepute pentru utilizare in anumite conditii. Unele pot fi aplicate la temperaturi de pana la –10°C.

Ceresit WhiteTeQ este o spuma alba, polimerica, de ultima generatie, bazata pe ingrediente purificate pentru a obtine o performanta superioara.

You need to accept cookies to play this video

cz ceresit ts 52 ts 62 step 1 preparation
Spumele Ceresit PU se pot folosi cu un pistol special, permitand un control mai mare in timpul aplicarii.

Obtinerea Rezultatelor Profesionale Cu Spuma Poliuretanica Expandata: Pas Cu Pas

Spumele Ceresit PU, cum ar fi TS 62, sunt usor de utilizat si potrivite pentru izolare, umplerea cavitatilor si izolare fonica.

Cititi intotdeauna instructiunile producatorului inainte de a incepe. Purtati tot echipamentul individual de protectie necesar, inclusiv un respirator. Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam urmatoarea procedura:

1. Mai intai, verificati temperatura. Tubul de spuma TS 62 trebuie pastrat la temperatura camerei timp de cel putin 12 ore inainte de utilizare. Temperatura de lucru in timpul aplicarii trebuie sa fie intre 5°C si 30°C.

2. Protejati alte suprafete. Acoperiti zonele adiacente cu folie si asigurati-va ca prizele electrice sunt protejate.

3. Pregatiti substratul. Asigurati-va ca suprafata este curata si complet lipsita de orice material care ar putea afecta aderenta. Pentru rezultate mai bune cu substraturi minerale, poroase (precum betonul), umeziti suprafata cu apa.

4. Pregatiti tubul de spuma PU. Agitati-l energic (de pana la 20 de ori). Scoateti capacul si atasati tubul la pistol.

5. Aplicati spuma. Tineti recipientul cu susul in jos. Controlati debitul cu declansatorul pistolului, avand grija sa nu dispersati spuma in exces. Lucrati incet si metodic. Agitati tubul in mod regulat in timpul aplicarii si continuati sa lucrati pana cand recipientul este complet gol.

6. Daca este necesar, continuati cu un tub nou de spuma. Nu uitati sa agitati noul tub inainte de utilizare. Scoateti recipientul gol si inlocuiti-l imediat cu unul nou pentru a preveni intrarea aerului in pistol.

Cu ce se curata spuma poliuretanica?

Dupa ce ati terminat, puteti indeparta spuma din pistol cu ​​un agent de curatare pentru spuma poliuretanica, precum TS 100 Premium Cleaner.

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.