Solutii tehnice in constructii

Pasta Hidroizolanta

Protectie maxima durabila 

Pasta hidroizolanta siliconica pentru acoperis

Pasta Hidroizolanta

Oferiti protectie maxima prin utilizarea unui sistem de hidroizolare cu pasta siliconica pentru impermeabilizare si protectie UV care protejeaza toate tipurile de structuri de acoperis.

Sistem De Hidroizolare Cu Pasta Siliconica Pentru Acoperis

Solutiile de hidroizolare cu silicon ofera protectie permanenta impotriva fisurilor. Rezistenta la razele UV nocive si la temperaturile extreme face ca acestea sa fie perfecte pentru acoperisuri.

Linia specializata de paste hidroizolante cu silicon a Ceresit contine SilicoTec, o tehnologie dezvoltata pentru protectia impotriva umiditatii si mediului. SilicoTec garanteaza protectie pe termen lung pentru reparatii si constructii noi, pentru orice tip de acoperis.

Sistemul De Hidroizolare Cu Pasta Ceresit Silicotec

Familia SilicoTec contine si grunduri multifunctionale si membrane din fibra de sticla care cresc rezistenta la perforare si prelungesc durata de viata a hidroizolatiei.

CP 30 este mai mult decat un strat de hidroizolatie ultra-avansat. Are un indice de reflexie ridicat si o conductivitate termica scazuta, actionand ca o protectie solara impotriva razelor UV si reducand transferul de caldura catre cladiri cu 30%. CP 30 poate fi aplicat pe multiple suprafete (caramida, beton, tigle, lemn, aluminiu, metale, bitum, etc.). Este potrivit pentru acoperisuri plate si inclinate, balcoane, panouri solare, rame de luminatoare, tevi de ventilatie si alte structuri de acoperis.

pasta hidroizolanta siliconica
Pasta hidroizolanta siliconica ofera un aspect curat si protectie superioara impotriva intemperiilor.

Pregatirea Suprafetei Pentru Pasta Hidroizolanta Silicotec

Pregatirea suprafetei depinde de materialul substratului, unele nu necesita amorsare. Substraturile de bitum trebuie sa aiba o vechime minima de 6 luni. Consultati FDT pentru detalii.

In cazul substraturilor standard, continuati cu amorsarea obisnuita.

Curatati mecanic substraturile de muschi, praf, murdarie, grasime, etc.

Amorsati suprafata. Stratul de amorsa trebuie sa fie complet uscat inainte de aplicarea hidroizolatiei.

Sfaturi De Aplicare Pentru Pasta Hidroizolanta Silicotec

Daca utilizati CP 30 ca strat de protectie impotriva radiatiilor UV si a conditiilor meteorologice:

 1. Aplicati CP 30 pe suprafata, incepand cu imbinarile. Grosimea stratului trebuie sa fie de 1,0-1,5 mm.
 2. Lasati 10-12 ore timp de uscare (sau mai mult, in functie de vreme) inainte de a aplica al doilea strat.

Daca utilizati CP 30 ca hidroizolatie:

 1. Aplicati primul strat de CP 30 la o grosime de 1 mm, cu o pensula, un trafalet sau un pistol de pulverizare fara aer, lucrand in sectiuni mici.
 2. Introduceti fibra de sticla in primul strat de CP 30 cu o mistrie sau un trafalet. Lucrati in sectiuni, evitand pliurile si bulele. Suprapunerea trebuie sa fie de 10 cm si sa se alinieze in directia scurgerii apei.
 3. Incorporati complet fibra inmuiand un trafalet cu par scurt in CP 30, rulati si apasati ferm pana cand este acoperita.
 4. Asteptati 24 de ore (sau mai mult, in functie de vreme) uscarea completa a primului strat.
 5. Aplicati al doilea strat de CP 30 pe intreaga suprafata.
 6. Pentru zonele expuse traficului pietonal, utilizati o culoare contrastanta de CP 30 (grosime 1mm) si presarati nisip de cuart (granulatie 0,1–0,4mm) pentru a preveni alunecarea.

PRODUSE ASOCIATE

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ro/ro/products/waterproofing/central-pdp#/ceresit-cp-27/SAP_0201WRC014B2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CP 27

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.