Solutii tehnice in constructii

Cum Se Repara

Remediati fisurile si gaurile 

Pastrati cladirile sigure

Cum Sa Reparati Gaurile Din Pereti Cu Materialul De Umplutura Potrivit

Bineinteles ca stiti sa reparati crapaturile din pereti. Totusi, cititi mai departe despre cele mai bune produse si cateva sfaturi pentru a pastra cladirile frumoase, solide si sigure din punct de vedere structural.

De Ce Sa Invatati Cum Sa Reparati Gaurile Din Pereti?

CERESIT ETICS Boost ColorComponent with picture of cracking for landing page
Viata de zi cu zi este deseori responsabila pentru deteriorarea minora a peretilor.

Stiind cum sa remediati fisurile din pereti, puteti efectua reparatii structurale si cosmetice care imbunatatesc calitatea cladirilor si previn agravarea daunelor existente. Peretii tencuiti sufera adesea lovituri si fisuri minore, iar repararea acestora le imbunatateste considerabil aspectul.

Fester Mexico Wallcrack Visual
Repararea fisurilor peretilor exteriori este esentiala pentru a preveni deteriorarea.

Peretii tencuiti raspund la miscarile fundatiei si la schimbarile climatice. Cu materialele potrivite, puteti repara chiar si fisurile adanci ale peretilor pentru a le pastra integritatea structurala.

Produse Pentru Repararea Fisurilor Si Gaurilor

Pentru a repara fisuri minore sau adanci, aveti nevoie de o tencuiala puternica si de un produs de reparare. Atunci cand alegeti produsul, verificati daca este formulat pentru materialul peretelui si adancimea fisurii si daca se utilizeaza in interior sau in exterior.

Tinciul Ceresit CT 29 este o alegere excelenta pentru repararea tencuielilor, caramizii si betonului din mai multe motive: il puteti folosi atat in interior, cat si in exterior, este ecologic, are aderenta ridicata la substraturi minerale si este intarit cu microfibre. Il puteti folosi pentru a repara tencuiala deteriorata, pentru a umple crapaturile sau golurile adanci si pentru a netezi suprafetele de tencuiala. Daca utilizati CT 29 pentru a repara peretii exteriori, trebuie sa protejati stratul aplicat impotriva ploii si a uscarii prea rapide pentru cel putin 24 de ore.

Cum Se Repara Gaurile Din Peretii Cu Tencuiala De Ipsos

  1. Pregatiti materialele. Aveti nevoie de o umplutura adecvata, apa curata si o galeata, un mixer, o gletiera lunga din metal sau o drisca din polistiren, de alte instrumente si materiale (in functie de tipul substratului - consultati FDT).
  2. Protejati-va. Purtati ochelari si manusi de protectie.
  3. Pregatiti substraturile. Indepartati toate substantele care impiedica aderenta, inclusiv straturile cu rezistenta scazuta. Verificati FDT pentru a vedea daca produsul poate fi aplicat pe substraturi portante, daca trebuie sa umeziti substratul inainte de aplicare si daca va trebui sa utilizati un grund.
  4. Amestecati umplutura. Se toarna cantitatea de apa mentionata in FDT intr-o galeata, se adauga intregul continut al pachetului si se mixeaza bine pana cand amestecul este omogen.

PENTRU A UMPLE FISURILE MAI ADANCI, AMESTECATI PRODUSUL CU MAI PUTINA APA SI APLICATI-L. ODATA CE S-A USCAT, APLICATI UN STRAT CU CONSISTENTA NORMALA DEASUPRA PENTRU A NETEZI SUPRAFATA.

5. Aplicati si neteziti umplutura cu o gletiera lunga. Dupa ce materialul se intareste, il puteti structura cu o drisca din polistiren.

6. Lasati sa se usuce. Daca intentionati sa aplicati materiale suplimentare, trebuie sa asteptati perioada de timp mentionata in FDT.

Produse Asociate

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ro/ro/products/interior-finishing/central-pdp#/ceresit-ct-29/SAP_0201JDC014G9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CT 29
    Mortar mineral gri, pentru repararea tencuielilor traditionale si a tencuielilor fine din interiorul si exteriorul cladirilor. 

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.