Construim Legaturi Puternice. De Peste 110 Ani.

In cadrul Diviziei de Adezivi Henkel, Ceresit este brand-ul cu cea mai longeviva traditie de performanta si inovatie, fiind prezent pe piața internationala de peste 110 ani.

Intrat pe piata din Romania in anul 1997, Ceresit a devenit rapid partenerul de incredere al sectorului de constructii, reusind sa ajunga la 99% notorietate in randul specialistilor din domeniul constructiilor. 

Ceresit s-a angajat sa sustina si sa dezvolte piata locala de constructii si a deschis 3 fabrici in Romania (Bucuresti, Campia Turzii si Rosnov), prin intermediul carora furnizeaza in prezent un portofoliu diversificat de produse de inalta calitate, atat in segmentul mixurilor uscate (adezivi pentru placari, adezivi ETICS, sape autonivelante, chituri de rosturi), cat si in cel al mixurilor umede (tencuieli decorative, vopsele, amorse, etc.).

Intr-o piata aflata in plina maturizare, cererea pentru solutii de incredere devine tot mai vizibila. Alaturi de echipa noastra de specialisti si cu expertiza pe care am acumulat-o in cei peste 25 de ani de prezenta pe piata din Romania, oferim solutii tehnice complete si de calitate superioara, care ofera marilor proiecte de constructii garantia succesului. 

Consulta brosura de mai jos si descopera cateva dintre proiectele finalizate cu succes alaturi de partenerii nostri.

proiecte de referinta Ceresit

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.