Skip to Content

Formular GDPR

DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

1. Generalități

Henkel Central Eastern Europe Gesellschaft mbH, avand sediul social in Erdbergstraße 29, A-1030 Viena, Austria si Henkel Romania S.R.L., avand sediul social in Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Bucuresti – sector 2 Romania, denumite în continuare Henkel, respectă confidențialitatea fiecărei persoane care vizitează website-ul. În prezent, ne dorim să vă informăm despre tipurile de date pe care Henkel le colectează și modul în care sunt folosite aceste date. Veți afla, de asemenea, cum vă puteți exercita drepturile în calitate de persoane vizate.

Orice modificări ale acestei Declarații privind protecția datelor va fi publicată pe această pagină. Astfel, veți putea fi informat în orice moment cu privire la ce date colectăm și cum folosim aceste date. Această Declarație de protecție a datelor nu se aplică site-urilor accesibile prin hiperlinkuri pe site-urile Henkel.

2. Colectarea, utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Denumirea entității responsabile: Henkel Central Eastern Europe Gesellschaft mbH

Adresa entității responsabile: Erdbergstraße 29, A-1030 Viena

Henkel utilizează în primul rând datele cu caracter personal pentru a pune acest website la dispoziția utilizatorilor. Orice prelucrare ulterioară a datelor are loc numai numai in baza altor obligatii sau permisiuni legale sau dacă respectivul utilizator și-a exprimat consimțământul fata de Henkel. Henkel stochează și prelucrează datele în mod specific în următoarele scopuri:

Când utilizatorii vizitează website-ul, Henkel colectează și stochează în mod automat anumite date. Aceste date includ: adresa IP sau ID-ul dispozitivului alocat respectivului dispozitiv final de care avem nevoie pentru a transmite conținutul solicitat (de exemplu, în special, conținut, texte, imagini și informații despre produse, precum și fișiere de date furnizate pentru descărcare etc.), activitatea utilizatorilor în contextul site-ului, tipul de dispozitiv final, tipul de browser utilizat, precum și data și ora utilizării.

Henkel stochează informații pentru maximum 7 zile în scopul recunoașterii și urmării utilizării abuzive.

Henkel utilizează aceste informații și pentru îmbunătățirea prezentării serviciului, a caracteristicilor și a funcționalităților, precum și pentru sarcini administrative generale.

În plus, Henkel elimină sau anonimizează datele în folosință, inclusiv adresele IP, fără întârziere exagerată imediat ce acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile sus-menționate.

Prelucrarea și utilizarea datelor se bazează pe prevederile legale care justifică acele operațiuni in scopurile urmatoare:

(1) prelucrarea este necesară pentru furnizarea website-ului; sau

(2) Henkel are un interes legitim prioritar în asigurarea și consolidarea funcționalității și operării fără erori a site-ului și în asigurarea că este personalizat pentru nevoile utilizatorilor.

3. Prelucrare suplimentară a datelor cu caracter personal

a) Tabel cu cererile consumatorilor

Este posibil să ne fi furnizat datele dvs. de contact prin intermediul formularului nostru de contact.

Vom utiliza datele dvs. cu scopul de a răspunde cererii dvs.

Prelucrarea și utilizarea datelor dvs. se bazează pe prevederile legale care justifică aceste operațiuni din motive că prelucrarea datelor este necesară pentru procesarea cererii dvs.

Dacă nu v-ați dat consimțământul pentru o perioadă de stocare mai mare, de exemplu, pe parcursul gestionării relației cu clienții, vom stoca datele dvs. atât cât este necesar pentru a realiza scopul susmenționat sau atâta timp cât este necesar în cazul în care se aplică orice obligație legala de retentie a datelor.

b) Tombole

Este posibil să ne fi furnizat datele dvs. de contact și adresa dvs. când ați participat la o tombolă pe care o organizăm din când în când pe website-ul nostru. Vom utiliza datele dvs. în scopul derulării tombolei.

Nu vom transmite datele dvs. niciunei terțe părți decât pentru distribuirea premiilor sau pentru derularea tombolei.

Prelucrarea și utilizarea datelor dvs. se bazează pe prevederi statutare care justifică aceste operațiuni din motivul că prelucrarea este necesară pentru derularea tombolei.

Dacă nu v-ați dat consimțământul pentru o perioadă de stocare mai mare, de exemplu, pe parcursul gestionării relației cu clienții, vom stoca datele dvs. atât cât este necesar pentru a realiza scopul susmenționat sau atâta timp cât este necesar în cazul în care se aplică orice obligație legala de retentie a datelor.

c) Testări de produse

Este posibil să ne fi furnizat datele dvs. de contact și adresa dvs. când ați participat la testări de produse.

Vom utiliza datele dvs. în scopul de a realiza testările de produse.

Nu vom transmite datele dvs. niciunei terțe părți decât în scopul derulării testării de produse.

Prelucrarea și utilizarea datelor dvs. se bazează pe prevederi statutare care justifică aceste operațiuni din motive că prelucrarea este necesară pentru derularea testărilor de produse.

Dacă nu v-ați dat consimțământul pentru o perioadă de stocare mai mare, de exemplu, pe parcursul gestionării relației cu clienții, vom stoca datele dvs. atât cât este necesar pentru a realiza scopul susmenționat sau atâta timp cât este necesar în cazul în care se aplică orice obligație legala de retentie a datelor.

d) Webinar

Este posibil să ne fi furnizat datele dvs. de contact, de exemplu, adresa dvs. de e-mail, când ați participat la webinare. Vom utiliza datele dvs. în scopul furnizării webinarului.

Nu vom transmite datele dvs. niciunei terțe părți decât în scopul derulării webinarului.

Prelucrarea și utilizarea datelor dvs. se bazează pe prevederi statutare care justifică aceste operațiuni din motive că prelucrarea este necesară pentru a vă furniza webinarul.

Dacă nu v-ați dat consimțământul pentru o perioadă de stocare mai mare, de exemplu, pe parcursul gestionării relației cu clienții, vom stoca datele dvs. atât cât este necesar pentru a realiza scopul susmenționat sau atâta timp cât este necesar în cazul în care se aplică orice legala de retentie a datelor.

e) Sondaje

Este posibil să ne fi furnizat datele dvs. de contact, de exemplu, adresa dvs. de e-mail, când ați participat la un sondaj. Vom utiliza datele dvs. în scopul derulării sondajului.

Nu vom transmite datele dvs. niciunei terțe părți decât în scopul derulării sondajului.

Prelucrarea și utilizarea datelor dvs. se bazează pe prevederi statutare care justifică aceste operațiuni din motive că prelucrarea este necesară pentru derularea sondajului.

Dacă nu v-ați dat consimțământul pentru o perioadă de stocare mai mare, de exemplu, pe parcursul gestionării relației cu clienții, vom stoca datele dvs. atât cât este necesar pentru a realiza scopul susmenționat sau atâta timp cât este necesar în cazul în care se aplică orice obligație legala de retentie a datelor

4. Consimțământ / Retragerea consimțământului

a) Gestionare a relației cu clienții

Este posibil să ne fi dat consimțământul pentru ca Henkel să prelucreze

  • datele dvs. de contact pe care este posibil să le fi furnizat Henkel, în cadrul gestionării de către Henkel a relației cu clienții în scopuri de
  • publicitate (pe telefonul mobil, pe e-mail, în browser, în aplicație și astfel cum este menționat mai jos, dacă v-ați dat un consimțământ suplimentar),
  • furnizare de sfaturi tehnice, precum utilizarea produselor sau a tehnologiilor,
  •  furnizare de servicii online, precum eLearning, webinare,
  • comunicare privind evenimentele.

Pentru a atinge scopurile selectate, Henkel poate - combina datele enumerate mai sus cu alte date pe care Henkel este posibil să le fi colectat în mod legal despre dvs. - și poate analiza datele pentru a stabili măsurile de publicitate relevante.

Pe parcursul acestei analize, Henkel aplică o metodologie automată care ajută la prioritizarea clienților potențiali. Contactele sunt clasificate în funcție de activitățile acestora online și offline. Pe baza categoriei căreia îi sunt alocați și locației în care sunt, contactele sunt alocate agenților de vânzări și primesc diferite informații despre produsele și serviciile noastre, precum și materiale publicitare.

b) Publicitate prin poștă electronică

Este posibil să vă fi dat un consimțământ suplimentar pentru ca Henkel să vă poată contacta privind oferte, produse și servicii privind gama de Adezivi pentru Tehnologii a Henkel prin poștă electronică (e-mail, sms, MMS, mesaj instant) și/sau telefon.

Vom utiliza datele dvs. astfel cum este indicat mai sus la secțiunea 4a) din această Declarație privind protecția datelor pentru a vă furniza respectivele măsuri de publicitate.

Vă puteți retrage consimțământul cu efect pe viitor în orice moment, de exemplu făcând clic pe hiperlinkul furnizat în e-mailul de confirmare sau făcând clic aici. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea sa. 

5. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată / Responsabil cu protecția datelor

Vă puteți exercita în orice moment dreptul de acces la datele dvs. În plus, cu condiția ca respectivele cerințe să fie îndeplinite, puteți exercita următoarele drepturi: 

  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la ștergerea datelor
  • Dreptul la restricționarea prelucrării
  • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere competenta pentru protectia datelor cu caracter personal
  • Dreptul la portabilitatea datelor.

DREPTUL LA OPOZIȚIE

În cazul unor activități de prelucrare care implică datele dvs. cu caracter personal, care sunt derulate pe baza unui interes legitim al Henkel, aveți dreptul să vă opuneți unui astfel de prelucrări a datelor dvs. cu caracter personal în orice moment din motive care rezultă din situația dvs. specifică. Henkel va înceta prelucrarea respectivă exceptând cazul în care Henkel poate justifica motive importante pentru prelucrare care necesită protecție, care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau dacă prelucrarea servește pentru sustinerea, exercitarea sau apărarea împotriva acțiunilor în justiție.

În aceste cazuri sau dacă aveți orice alte întrebări sau doleanțe în legătură cu datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să trimiteți un e-mail sau o scrisoare către Henkel Central Eastern Europe Gesellschaft mbH, în atenția Departamentului Conformare, Erdbergstraße 29, 1030 Viena, Austria (E-Mail: dataprotection_austria@henkel.com) sau catre Henkel Romania S.R.L., cu sediul social in Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2, Bucuresti, România, Tel. 021.203.26.92, E-mail: henkel.ro@henkel.com.

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.