Skip to Content

Pardoseala

Pregatirea stratului suport

Pregatirea Stratului Suport

CERESIT vizual pregatirea suprafetelor RO

Inainte de incepe constructia unei pardoseli, substratul trebuie evaluat si pregatit in mod adecvat. Pregatirea stratului suport consta in respectarea unui numar mic de pasi, dar foarte importanti.

Pasul 1

CERESIT flooring vizual RO

Masurarea umiditatii.Cel care construieste pardoseala trebuie sa se asigure ca stratul ce va acoperi podeaua poate fi aplicat fara a exista mai tarziu riscul aparitiei denivelarilor. Intra, deci, in responsabilitatile lui sa verifice daca substratul este uscat sau nu. Umiditatea este masurata prin metoda CM. Intreaba autoritatile locale care sunt standardele de umiditate care trebuie indeplinite inainte de a continua proiectul.

Pasul 2

CERESIT vizual RO

Curatarea stratului suport
Substratul trebuie sa fie curat, fara crapaturi, uscat, fara praf sau grasime, vopsea sau orice alta substanta ce poate afecta adeziunea. Daca sunt prezente astfel de substante, trebuie indepartate. Indepartarea acestor substante se face cu ajutorul uneltelor speciale.

Pasul 3

CERESIT vizual RO

Repararea crapaturilor si umplerea gaurilor
Crapaturile pot fi reparate cu CN89. Denivelarile stratului suport pot fi corectate cu CN83 sau CN91.

Pasul 4

CERESIT vizual RO

Aplicarea grundului/ crearea barierei importiva umiditatii
Urmatorul pas important este aplicarea grundului. Straturile suport absorbante ar trebui grunduite cu agentul Ceresit CN94. Inainte de a incepe, trebuie verificate umiditatea reziduala a stratului suport si rezistenta. In cazul in care substratul este umed, trebuie aplicate amorse speciale.

  • Pardoseala
    Nivelarea
  • Documentatie tehnica
    Documentatie tehnica

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.