CX 5 EXPRESS
PROBLEME DIFERITE
O SINGURA SOLUTIE

MORTAR PENTRU FIXARE RAPIDA CX 5 EXPRESS 

Solutie pe baza de ciment, multifunctionala, sigura si cu intarire rapida pentru ancorarea, fixarea si repararea intregii cladiri.

RAPID
•Intarire rapida – se intareste in 5 minute

•Ancorare rapida si stoparea scurgerilor de apa

•Crestere rapida a rezistentei la compresiune

USOR
•Amestecare simpla si rapida cu apa

•Nu necesita echipament profesional

•Interval larg de temperaturi de aplicare

PUTERNIC
•Rezistenta la o prima incarcare de pana la 3 tone, dupa 6 ore

•Mai puternic decat betonul – rezistenta finala ridicata la compresiune si la indoire

•Rezistenta la apa si inghet

Mortarul pentru fixare rapida CX 5 EXPRESS este solutia perfecta, rapida  atunci cand ai nevoie de extra putere de lipire si durabilitate.Se întareste in 5 minute dupa amestecarea cu apa, fiind foarte rapid. Cu CX 5 EXPRESS poti:  ancora si fixa usor elemente de metal si plastic in beton, in tencuieli de caramida sau ciment; repara rapid sparturile si astupa crapaturile din beton; etansa scurgerile de apa.

CX 5 EXPRESS este un mortar universal cu intarire rapida, gata de utilizare imediat dupa amestecarea cu apa. Consistenta sa este perfecta pentru suprafete atat orizontale cat si verticale. Este rezistent la apa si inghet, fiind o solutie sigura atat pentru aplicarea interioara cat si exterioara. Este de neinlocuit in fixarea elementelor precum: balustrade, componente ale gardurilor de metal si ale grilajelor de metal ale ferestrelor, stalpi si tevi, sau in instalarea soclurilor, ustensilelor sanitare si mobilei, dispozitivelor electrice sau instalatiilor pentru locurile de joaca.

URMARESTE VIDEOCLIPURILE SI VEZI CUM ACTIONEAZA CX 5 EXPRESS!

ANCORARE

Unde ancorele si diblurile obisnuite esueaza, exista intotdeauna CX 5 EXPRESS – alternativa mai puternica si mai sigura pentru ancorarea pe suprafețe verticale si orizontale, atat in interior cat si in exterior. Puterea finala a lui CX 5 EXPRESS este de 40 MPa – este mai puternic decat betonul, asadar durabilitatea si siguranta nu mai reprezinta o grija. Urmareste videoclipurile pentru a vedea cum ancorezi rapid, usor si durabil cu CX 5 EXPRESS!

Instalarea balustradelor

Ancorarea pe suprafete verticale

Instalarea bancilor

FIXARE

CX 5 EXPRESS este o solutie excelenta pentru fixarea elementelor de metal si plastic in beton si in tencuieli de caramida sau ciment. Cu CX 5 EXPRESS elementele sunt fixate in doar 5 minute si, mai mult, acestea sunt bine protejate impotriva apei si deteriorarii. Urmăreste videoclipurile pentru a vedea cum asamblezi rapid, usor si durabil cu CX 5 EXPRESS!

Instalarea dispozitivelor electrice

Instalarea tevilor

REPARATII

Cand sunt necesare reparatii super-rapide si durabile ale betonului, CX 5 EXPRESS este gata de actiune. Astuparea crapaturilor, umplerea cavitatilor si reprofilarea dureaza doar 5 minute. Pentru repararea cavitatilor mai mari de 5 cm , CX 5 EXPRESS poate fi amestecat cu nisip. Urmareste videoclipurile pentru a vedea cum repari elementele din beton in mod rapid, usor si durabil, cu CX 5 EXPRESS!

Repararea scarilor din beton

Repararea bordurilor din beton

De ce CX 5 EXPRESS este superior altor solutii mecanice sau pe bază de ciment si ipsos?

Mai puternic, mai sigur, mai durabil

Sigur, protejeaza de umiditate

Crestere rapida a rezistentei la compresiune

Intarire in 5 minute, fara contractie

EXEMPLE DE DOMENII DE UTILIZARE CX 5 EXPRESS

DESCOPERA INTREAGA GAMA CX PENTRU ANCORARE, FIXARE, CHITUIRE SI REPARATII RAPIDE SI SIGURE

CX 5 EXPRESS

Mortar pentru fixare rapida

Mortar de utilizare rapida interioara si exterioara, pentru ancorare, fixare si etansarea temporara a scurgerilor de apa.

  • Intarire rapida – se intareste in 5 minute
  • Putere ridicată
  • Pentru fixarea elementelor de metal si plastic
  • Fara contractii
  • Rezistent la apa si inghet
  • Fara cloruri – nu cauzeaza coroziunea elementelor de metal

CX 5 EXPRESS - FAQ