Skip to Content

CT 16 QUARTZ CONTACT GRUND VOPSEA

CT16 Priming Paint KV

Ct 16 Quartz Contact – Puterea Legaturii

Unul din cele mai importante elemente ale sistemului de termoizolare este CT 16 Quartz Contact – grund vopsea cu uscare rapida, gata de utilizare ce se aplica intre stratul de armare si tencuiala si asigura:

  • aderenta puternica intre straturile sistemului de izolatie termica 
  • baza solida pentru Tehnologia Double Dry datorita absorbtiei scazute si permeabilitatii la vapori 
  • efect final desavarsit al stratului de finisaj datorita opacitatii ridicate 
  • aplicare mai usoara a tencuielilor

Datorita structurii sale rugoase, CT 16 Quartz Contact creeaza o legatura intre stratul de armare si tencuiala, consolidand intregul sistem. CT 16 Quartz Contact este special proiectat pentru a lega stratul de armare relativ rigid cu tencuiala mult mai elastică, bazată pe polimeri si, in acelasi timp, sa imbunatateasca tehnologiile acestor doua straturi. CT 16 Quartz Contact conlucreaza cu tehnologia masei de spaclu (Fibre Force) si sprijina tehnologia polimerica din tencuieli (Double Dry) pentru a amplifica si mai mult beneficiile acestora.

 

Cum Functioneaza Ct 16

CERESIT Facade double dry vizual RO

Polimerul din CT 16 este compatibil cu polimerii folositi in tencuielile Double Dry. Acest lucru creeaza o legatura puternica intre grund si tencuiala. Cele doua pot conlucra pentru a reduce absorbtia de apa a tencuielii si a permite difuzia vaporilor in afara straturilor sistemului.

CERESIT CT 16 vopsea grund icon 16 l RO
ceresit, fibre force, ff, etics, strong, flexibile

Pe de-o parte, filleri de mici dimensiuni patrund in microfisurile stratului de armare, pe de alta parte granulele mai mari reprezinta elementele in care grundul vopsea si stratul de armare se intrepatrund. Polimerul penetreaza stratul subtire de baza, ceea ce il face mai puternic si mai elastic. Combinabtia de polimer si filleri (marmura moale si cuart foarte puternic) confera stratului o rezistenta mecanica suplimentara.

Baza Solida Pentru Tehnologia Double Dry: Absorbtie Scazuta De Apa Si Permeabilitate Ridicata A Vaporilor

CERESIT CT 16 vopsea grund vizual 16 l RO

Suprafata stratului de armare nu este protejata suficient, iar stropii de apa isi pierd forma si pot sa se infiltreze usor.

CERESIT CT 16 vopsea grund vizual 16 l RO

Stropii de apa nu patrund atat de mult in structura, ci isi pastreaza forma rotunda si se scurg pe fatada.

CERESIT CT 16 vopsea grund vizual 16 l RO

Fara ajutorul CT 16, stratul de armare absoarbe si acumuleaza mai multa apa.
Stropii nu pot migra cu usurinta spre exterior.

CERESIT CT 16 vopsea grund vizual 16 l RO

Suprafata stratului de armare este bine protejata impotriva acumularii de apa; nu se uda usor. In cazul acumularii de mici cantitati de apa, stropii se evaporeaza rapid.

Priviti Mai Atent La Grundul Ct 16 In Actiune

You need to accept cookies to play this video

Efect Final Perfect Al Stratului De Finisaj: Opacitate Ridicata & Aplicare Usoara

CERESIT CT 16 vopsea grund vizual 16 l RO

Datorita prizei rapide a tencuielii, stratul final poate avea imperfectiuni precum: granule deplasate, textura neuniforma, structura necompacta.

CERESIT CT 16 vopsea grund vizual 16 l RO

CT 16 prelungeste timpul in care se poate aplica tencuiala, iar astfel stratul final poate fi aplicat minutios si uniform. Nu mai exista granule deplasate si pierderi de material. In plus, culoarea finala este uniforma, ceea ce pune in evidenta si mai mult aspectul fatadei.

Mai Multe Avantaje Ale Ct 16 Quartz Contact

Poate fi folosit atat la exterior, cat si la interior. Se poate aplica pe suprafete de lemn aglomerat, gips-carton, ipsos, toate tipurile de beton si straturi aderente de vopsea. La interior - se preteaza perfect sub tencuiala decorativa, mozaicata sau de design; pe substrat de ipsos; pe panouri de lemn vopsite in ulei.

Recomandat in special pentru sistemele permeabile la vapori (Self Clean, Aero Wool) si impreuna cu tencuielile cu clasa V1 deoarece permite vaporilor sa migreze in afara straturilor sistemului.

Posibilitatea de a intrerupe lucrarile de izolare pe perioada iernii. CT 16 Quartz Contact protejeaza stratul de armare - poate fi lasat luni intregi fara tencuire. Dupa intrerupere, stratul de armare nu necesita tratamente aditionale.

AI INTREBARI PENTRU NOI?

Ne face placere sa iti raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre, de unde pot fi cumparate, sau care ar fi solutia adecvata pentru proiectul tau.