Sisteme de incalzire pentru pardoseli

Sistemele de incalzire pentru pardoseli sunt foarte populare in zilele noastre, pentru un motiv intemeiat: acestea sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si, in acelasi timp, ofera un mediu confortabil si cald. In combinatie cu placi ceramice sau piatra naturala, este posibil sa economisesti pana la 30% mai multa energie datorita conductivitatii termice ale acestor straturi de acoperire. Desigur, Ceresit asigura adezivi pentru placi si chituri, rosturi si pentru instalarea completa a unei pardoseli incalzite. Consulta brosura noastra ce cuprinde informatii detaliate despre sistemele de incalzire pentru pardoseli.

Pasul 1

Pregatirea stratului suport

 

Pentru instalarea unui sistemde incalzire sub placi, trebuie luate in considerare cateva standarde pentru fiecare etapa facuta in acest proces.  Verificarea unui astfel de strat necesita expertiza unui specialist pentru a fi siguri ca lucrarea anterioara a fost executata cum trebuie si ca sapa este suficient de uscata (metoda CM).

Pasul 2

Placarea

 

Din cauza stresului termic, miscarea stratului suport poate fi mai mare decat cea a unei sape normale. De aceea, este crucial sa folositi adezivi flexibili si chituri pentru rosturi elastice. Ceresit ofera adezivi de calitate pentru placari si chituri pentru rosturi cu polimeri, recomandate pentru sistemele de incalzire in pardoseala.