Placari in zone industriale

Nici o alta parte dintr-o cladire industriala nu este la fel de solicitata precum podeaua: incarcaturi grele, fluctuatii de temperatura extreme, expunerea la umiditate si substante chimice agresive. In multe cazuri, atacul combinat al acestor factori creeaza cerinte speciale pentru produsele destinate placarilor. Ceresit ofera sisteme de solutii dedicate pentru a face fata incarcaturilor mecanice, stresului termic si atacurilor chimice. Brosurile noastre contin informatii specializate si cuprinzatoare despre placarile destinate zonelor industriale.

Pas cu pas

Pasul 1

Pregatirea stratului suport

Inainte sa incepi sa planifici, trebuie facut un profil al cerintelor care sa ia in considerare cei mai importanti factori:

• Incarcaturile mecanice
• Stresul termic
• Alcaturile chimice
• Expunerea la umidate
• Boundary conditions

Evaluarea acestor factori determina planul de executie al podelei - de la fundatie pana la stratul de sus - si cele mai potrivite produse ce pot fi folosite. In aceste cazuri, munca planificatorilor si a instalatorilor trebuie sa fie in sincron perfect.

Pasul 2

Hidroizolarea

Zonele precum bucatariile sunt expuse unui mediu umed, in general. Pentru a minimiza prejudiciile cauzate de umiditate, este recomandat sa instalati placi ceramice si dale pe care sa le combinati cu scurgeri.

Pasul 3

Placarea

Daca sunt planificate si instalate corect, stratul de acoperire ceramic si substratul pot dovedi foarte mare performanta. Pentru ca sunt capabile sa suporte conditii foarte ostile timp de zeci de ani, sunt o solutie foarte buna si din punct de vedere economic. Insa robustetea si durata lunga de viata nu depind doar de placi, ci si de straturile inferioare - de la sapa, pana la chitul pentru rosturi. De aceea, Ceresit garanteaza sisteme de solutii de top bazate pe inovatie si experienta.