Caracteristici

Ceretherm Clasic Mineral

Sistem ignifug, izolator fonic, ce permite patrunderea vaporilor de apa. Ofera o foarte buna izolare si garanteaza in acelasi timp un mediu de viata sanatos. Multumita permeabilitatii vaporilor, acest sistem de izolare este solutia perfecta pentru toate aplicarile expuse umiditatii crescute si contaminarii biologice.

Caracteristici:

  • Permeabilitate ridicata pentru vapori
  • Durabilitate
  • Formula BioProtect intarita de pH pentru rezistenta la contaminarile biologice
  • Flexibilitate si rezistenta la stresul mecanic
  • Izolare fonica
  • Lucrabilitate excelenta

Substraturi recomandate: pereti cu scehelet din lemn si fibre de ciment, BCA (uscat), putin ventilat, caramizi pe baza de silicati

Cladiri recomandate: case, blocuri de pana la 11 etaje, cladiri publice (scoli, spitale, teatre)

Recomandat in mod special: cladiri aflate langa paduri, cladiri aflate in zone foarte umede, cladiri supuse riscului de contaminare biologica

1. Fixare

Ceresit 180 MW STRONG FIX Mortar Adeziv pentru lana minerala sau Ceresit CT190 MW FLEX Adeziv si mortar de intarire pentru vata minerala, anocre Ceresit CT 335 cu miez de otel sau altele, clasificate ca ETAG 014. Numarul de elemente de fixare si pozitia lor ar trebui determinata de un arhitect, in functie de analiza substratului si calcularea incarcaturii.

2. Material de izolare

Vata minerala cu aspect intrerupt al fibrei sau vata minerala cu aspect lamelat al fibrei, clasificat ca EN 13162:2001

3. Strat de intarire

Ceresit CT 325 din fibra din sticla cu o densitate de 145 g/m2 si mai multe, Ceresit CT 190 MW FLEX mortar adeziv si de intarire pentru vata minerala.

4. Grund

Ceresit CT 15 vopsea pe baza de silicati pentru tencuieli silicate, Ceresit CT 16 vopsea grund pentru tencuieli minerale, silicate-silicon si pe baza de silicon.

5. Tencuieli

Recomandari: Ceresit CT 72 ‘cu aspect de praf de piatra’, Ceresit CT 73 ‘cu aspect de scoarta de copac’ tencuieli pe baza de silicati, Ceresit CT 35 ‘cu aspect de scoarta de copac’, Ceresit CT 137 ‘cu aspect de praf de piatra’, Ceresit CT 34 tencuieli minerale, Ceresit CT 74 ‘cu aspect de praf de piatra’, Ceresit CT 75 ‘cu aspect de scoarta de copac’ tencuieli pe baza de silicon, Ceresit CT 174 ‘cu aspect de praf de piatra’, Ceresit CT 175 ‘cu aspect de scoarta de copac’ tencuieli pe baza de silicati-silicon.

6. Vopsea

Ceresit CT 48 vopsele pe baza de silicon, Ceresit CT 54 S vopse pe baza de silicat, Ceresit CT 49 Silix XD® vopsea pe baza de nanosilicon.