Inot si wellness

Presiunea foarte mare a apei spre interior are un impact asupra designului  asupra hidroizolatiei si a straturilor ce acopera suprafata si este nevoie de planificare riguroasa:  respectarea standardelor, cursuri despre expunerea la umiditate, igiena etc. Ceresit sustine planificarea si executia printr-o gama vasta de produse usor de folosit, brosuri detaliate si solutii care ofera cel mai inalt nivel de siguranta pentru constructori, pentru cei care planifica si pentru instalatori.

Pas cu pas

Pasul 1

Pregatirea stratului suport

Inainte de inceperea aplicarii placilor in piscina, este necesara o analiza chimica a apei pentru a determina tipul acesteia: termala, de mare etc, si pentru a sti ce materiale de constructie sunt cele mai potrivite. Pozitia si dimensiunea diferitelor imbinari trebuie hotarate dinainte, iar imbinarile care nu pot fi ferite de apa trebuie sa fie hidroizolate. Este important sa se asigure faptul ca masurile de hidroizolare sunt bazate pe standardele predefinite ale expunerii la umiditate. Inainte de a continua, asigura-te ca sapa si ubstratul sunt uscate.

Pasul 2

Hidroizolarea

Cand hidroizolezi piscine, este crucial sa urmezi regulile de constructie ale unei piscine. Produsele folosite trebuie sa primeasca confirmarea ca sunt potrivite si certificarea oferita in urma unui test national organizat de autoritatile in cauza. De asemenea, aceasta confirmare poate fi oferita si de European Technical Approval (ETA). Ceresit ofera sisteme certificate pentru hidroizolarea de sub placi, dovedite a fi potrivite pentru piscinele din beton.

Pasul 3

Placarea

Cand este construita o piscina, depind foarte multe de alegerea materialelor. Acest lucru se aplica, mai ales, sistemelor de hidroizolare si produselor folosite pentru placari, care au nevoie de certificare din partea autoritatilor nationale sau ETA. Ceresit garanteaza sisteme de solutii certificate, ce sunt capabile sa indeplineasca o gama vasta de nevoi - pentru piscina, camere supuse la umiditate, dar si pentru incaperi uscate.