Solutii speciale pentru formate speciale si straturi suport

Acum ai la dispozitie o mare varietate de placi ceramice: de la dimensiunile mari, estetice, pietre naturale sau marmura, pana la mozaic din sticla colorata si placi ceramice extrem de subtiri. Este important sa definesti nevoile in avans, sa pregatesti suprafata, sa alegi adezivul potrivit, mortarul si metoda de aplicare.

Instalarea placilor in format mare

Urmand un trend recent, placile cu format mare sunt foarte populare pentru podele si pereti. Este nevoie de cunostinte si tehnici speciale, cat si de adezivi ajustabili pentru placi pentru a garanta ca acestia se intind fara sa formeze gauri.

Instalarea pietrei naturale

Adezivii speciali cu intarire rapida si chiturile sunt produse necesare pentru a aplica piatra naturala si marmura. Pentru a proteja materialele sensibile impotriva eflorescentei si petelor, foloseste doar adezivi care au fost formulati speciali pentru acest scop.

Instalarea placilor subtiri de portelan

Placile subtiri de portelan sunt folosite in anumite zone speciale unde placarea cu placi traditionale nu este posibila sau este dificila. Aceasta practica necesita cunostinte speciale.

Placa pe placa

In cadrul renovarilor, pentru a nu distruge stratul suport rigid si pentru a economisi timp, este normal sa se instaleze placi peste cele existente. Pentru acest lucru este necesara o evaluare si un tratament special al substratului cu un adeziv special, flexibil, pentru a asigura adeziunea pe termen lung.