Fiber Force video!

Aplicatii


zone critice (terase)


fibre vizibile


rezistenta mai mare pentru sisteme de incalzire in pardoseala


pentru terase

aplicare placi de ceramica peste placi aplicate anterior (CM 16 si CM 17)


pentru placi de ceramica de dimensini mari


priza mai rapida (doar CM 17)

Ceresit Fibre Force - how it works


Fibre Force - cum functioneaza?

Aceasta inovatie de la Ceresit se bazeaza pe fibre si asigura aderenta si flexibilitate ridicate. Fibrele din adezivii pentru placi ceramice de la Ceresit creeaza o zona consolidata, care formeaza o legatura cu placa de ceramica si ajuta la mentinerea matricei polimerice pe termen lung.

La montarea placilor de ceramica, din cauza presiunii exercitate la apasarea acestora pentru fixare, o pelicula de particule fine de liant, particule de polimer si acum, suplimentar, cu fibre, se formeaza sub placa ceramica. Fara fibre, pelicula s-ar contracta dupa uscare si si-ar pierde stabilitatea in timp.

Datorita noii solutii, bazata pe fibre, puteti obtine un efect de lunga durata chiar si pe cele mai solicitante si critice zone.

 

Dupa aplicarea adezivului pentru placi ceramice, microstructura cimentului va elibera usor apa pana la o anumita umiditate reziduala. Acest proces poate dura mai multi ani. in mod normal, acest proces continuu de contractare produce solicitari care, in cel mai rau caz, pot cauza desprinderea placii ceramice.

Polimerii prezenti in adezivii flexibili Ceresit pentru placi ceramice  consolideaza structura matricei de ciment, garanteaza o buna legatura chimica chiar si cu placile ceramice si substraturile critice, si actioneaza totodata ca un strat flexibil de amortizare intre compusi.

Ceresit a dezvoltat o gama completa de adezivi Fibre Force flexibili pentru placi ceramice, cu fibre vizibile.

  • Creeaza o zona consolidata, care formeaza o legatura cu placa ceramica
  • Ajuta la mentinerea matricei polimerice pe termen lung


Produse


Opiniile utilizatorilor


Sigur pentru sanatatea dumneavoastra

Fibrele utilizate in intreaga gama de adezivi Ceresit Flexible pentru placi ceramice (CM 12, CM 12+, CM12+ WHITE, CM 14, CM 16, CM 17 si CM 22) indeplinesc criteriile date in Notele Q si R (Nr. 1.1.3, Anexa VI la Regulamentul CLP (CE) nr. 1272/2008) ale Comisiei Europene. Acest tip de fibre nu este clasificat ca fiind cancerigen de catre Comisia Europeana.

Utilizarea fibrelor in adezivii Ceresit Flexible pentru placi ceramice nu afecteaza clasificarea si etichetarea produselor si nu modifica masurile actuale de prevenire si control recomandate pentru manevrarea si aplicarea acestora.

Astfel se confirma in mod clar faptul ca fibrele utilizate in gama de adezivi pentru placi ceramice Ceresit Flexible sunt complet inofensive, respectand aceleasi masuri de siguranta ca si in cazul utilizarii adezivilor fara fibre.


Ce este un certificat EC1?

EMICODE este un standard de calitate recunoscut la nivel international, pentru produse cu emisii reduse. EC1 PLUS inseamna cel mai jos nivel de emisii. Cu cat nivelul de emisii este mai jos, cu atat mai „sanatos” este climatul din incaperi.

 

mai multe